YRITYSESITTELY  TUOTTEET  REFERENSSIT  TARJOUSPYYNTÖ  TILAUSLOMAKKEET  UUTISET  GALLERIA 
Aitatarjous
Pikatelttatarjous
Pressuhallit
Mobile Stage
MSP Facebookissa

MSP Event Oy Kuvagalleria - Euroviisut 2007

Klikkaa kuvat suuremmiksi.

 
Kuplateltan runko
Kampin torin pyöreä teltta rakennusvaiheessa.
Kuplateltat pystytysvaiheessa
Pyöreiden telttojen kattojen tiiviys taataan sillä, että koko telttakangas on yhtä kappaletta ja saumat on kuumaliimattu. Tässä ollaan juuri laskemassa telttakangasta valmiin rungon päälle. Teltta ankkuroidaan maahan oman lattiansa avulla.
 
Hartwall Areena by night
Euroviisujen finaalin aikaan Hartwall Areenan ympäristö oli hiljainen ja rauhallinen, vaikka sisällä kiehui.
Kampin aukion Euroviisutori
Euroviisuhuuman aikana Kampissa Helsingin keskustassa palveltiin kansaa kahdessa "kuplahallissa", jotka olivat MSP:n pystyttämiä. Hauskannäköisissä teltoissa esiteltiin Euroviisujen oheisteemoja.
 
Kun turvallisuus ja laatu ovat erityisen tärkeitä asioita
Me MSP:ssä olemme erityisen ylpeitä siitä, että Hartwall Areenan aitaus ja turvatarkastusten puitteiden rakentaminen annettiin tehtäväksemme. Olimme vastaamassa osaltamme tämän Suomen historian suurimman yleisötapahtuman turvallisuudesta. Työmme ja tuotteemme saivat paljon kiitosta. Tapahtuma sujui loistavasti!
Turvatarkastujonoissa ei tarvinnut kauaa viipyä
Ammatti-ihmisten organisoima turvatarkastus sujui todella nopeasti ja joustavasti. Telttamme soveltui tähänkin käyttöön erinomaisesti.
 
Turvajärjestelyissä ei tingitä
Hartwall Areenaan pääsi vain tarkkojen turvatarkastusten kautta. Tarkkuus oli samaa luokkaa lentokenttien turvatarkastusten kanssa: päällysvaatteet ja laukut läpivalaistiin ja ihmiset kulkivat metallisnpaljastimien läpi. Kaikki tämä tehtiin MSP:n teltoissa sujuvasti ja nopeasti.
MSP näkyi Euroviisuissa
Varustimme hyvin ylpeinä laadukkaat tuotteemme logoillamme. Kaikki aidat ja teltat olivat suoraan tehtaalta, sillä ostamme joka kevät uutta vuokrakalustoa.
 
Turvatarkastusteltta
Turvatarkastusteltoissa oli rivi metallinpaljastimia ja läpivalaisulaitteita.
Näkösuojatun aidan lisätuenta
Näkösuoja asettaa omat haasteensa aidan kestävyydelle, sillä tuuli tarttuu katettuun aitaan hanakasti. Kaatuminen estetään ylimääräisellä tuennalla. Hartwall Areenan ympärillä oleva aita näkösuojattiin yli kilometrin matkalta.
 
Hard Rock Hallelujah!
Valitettavasti kuvan laatu ei ole kummoinen, mutta lisäämme sen silti muistojen albumiin. Lordi on juuri räjäyttänyt Hartwall Areenan uskomattomaan huutomyrskyyn ja vuoden 2007 Euroviisujen finaali on alkanut. Hyvä Suomi, hyvä Rovaniemi ja hyvä MSP!
MSP Event Oy • Kiilletie 1 • 90620 OULU • puh. 010 6176 300 • email: info@msp.fi
intranet