YRITYSESITTELY  TUOTTEET  REFERENSSIT  TARJOUSPYYNTÖ  TILAUSLOMAKKEET  UUTISET  GALLERIA 
Aitatarjous
Pikatelttatarjous
Pressuhallit
Mobile Stage
MSP Facebookissa

MSP Event Oy Kuvagalleria - Messukalusteet

Klikkaa kuvat suuremmiksi.

 
Neuvottelupöytä ja tuolit
MSP:llä on suuri määrä erilaisia ja erikokoisia pöytiä. Myös neuvottelutuoleja on useita malleja, tässä vain esimerkki.
Baarituolit
Valikoimissamme on kolmea erilaista baarituolia. Vasemmalla olevaa jykevää, siniharmaalla pehmusteella varustettua mallia löytyy noin 40 kappaletta ja oikealla olevaa mustapehmusteista Zeta-tuolia noin 200. Takana olevaa harmaata versiota on muutamia kappaleita.
 
Tieliikelaitos
Osaston seinät on teipattu logoväreillä, seinien yläreunassa on 50 cm korotus. Seinälle on tulostettu asiakkaan tiedostosta 100 x 150 cm kokoinen juliste. Arpalipukkeiden palauttamista varten on rakennettu korkea pylväs, jonka tasossa on reikä lipukkeille.
Esiteteline ZicZac
Telineitä on muutamaa eri mallia, tässä metallinen jossa tilaa viidelle A4-kokoiselle painotuotteelle.
 
Tilanjakaja
Yksinkertaisimmillaan messuseinät toimivat hyvin myös tilanajakajina. Tässä Työeläketapahtumassa Oulussa lokakuussa 2004. Huomaa myös seinien yläreunaan asennettu valaistus.
Zero messuosaston rajaajana
MSP:n valikoimissa on harmaata Zero-rakennetta, jota voi käyttää valaisimien ja kylttien ripustukseen tai messuosaston rajaamiseen otsalaudan asemesta. Zerolla saa helposti aikaan valoisan, raikkaan ja tyylikkään osaston edullisesti. Pyydä tarjous!
 
Trussi herättää huomiota
Osaston valaistus ja rajaaminen onnistuu komealla tavalla, kun osastolle viritetään oikeat alumiinitrussit. Tässä Kärkkäisen osasto Oulun Moottoripyörämessuilla keväällä 2006. Ison osaston keskelle rakennettiin trussikehikko ja runsas valaistus. Huomaa, kuinka kirkkaanpunainen matto heijastaa valon kauniisti.
Klaffituoli
Tämä on kätevä istuin, sillä se menee kokoon ja vie kuljetuksessa pienen tilan. Pehmusteen ansiosta tuolilla on hyvä istua. Näitä löytyy varastosta satoja kappaleita.
 
Kuusamo Hirsitalot Oulun Asuntomessuilla
Oulun Asuntomessujen erikoisuus olivat niin kutsutut "kylmät osastot". Näytteilleasettajan itsensä ei tarvinnut olla paikalla, vaan järjestäjä huolehti osastosta ja täydensi esitteet esitetelineisiin.
Valmisosastot Consta System-rakenteesta
Perusosastojen rakentaminen elementtiseinistä ja -otsalaudoista on todella nopeaa ja vaivatonta. MSP:ltä myös muun muassa otsalautatekstit, matot, somisteet ja valaistus.
 
MSP tekee suunnitelmista totta
Vuokrakalusteilla toteutat messuosastosi helpoimmin. Valikoimiimme kuuluvat messuseinien ja otsalautojen lisäksi matot, valaisimet, kalusteet ja somisteet.
Suomenmaa Suurmessuilla
Erilaisten pylväiden ja otsalautarakenteiden toteuttaminen Consta-rakennejärjestelmällä on helppoa ja edullista. Pyydä suunnitteluapua, ellet halua tai pysty suunnittelemaan osastoasi itse.
 
Merenkulkulaitos Suurmessuilla
Kauttamme on mahdollista tilata suurtulosteita, kuvassa esimerkkinä merikarttoja, joiden korkeus 250 cm ja leveys 100 cm. Huomaa hyvä valaistus.
Bothnian Arc Suurmessuilla
Kuvassa esitetelineitämme sekä esimerkki messumaton käyttömahdollisuuksista. Asiakas halusi lattiaan Perämerta kuvaavan kaaren, joka toteutettiin kolmella erivärisellä matolla.
 
Eduskunnan hyllyt Suurmessuilla
Vinojen esitehyllyjen ja tavallisten suorien hyllyjen kiinnittäminen onnistuu kätevästi suoraan seinärakenteisiin.
Messujen rakentaminen alkaa profiilirungoista
Tässä ovat nousemassa Antiikkimessut Hämeenlinnassa. Profiilirungot alkavat olla paikoillaan ja seuraavaksi asennetaan levyseinät.
 
Messut rakennusvaiheessa
Väliseinänä käytetään puolikiiltävää valkoista Shaumannin lastulevyä, jonka paksuus on 6 millimetriä. Levyn koko on 98,2 x 241,2 cm ja profiileineen seinäelementistä muodostuu 100 x 250 -senttinen kokonaisuus.
Messuseinät
Constan profiiliseinä on kätevä keksintö. Seinä muodostuu 100 x 250-senttisistä elementeistä, jotka kiinnitetään toisiinsa alumiiniprofiilein. Seinä nousee nopeasti ja rajaa osastot toisistaan kätevästi. Tässä otsalaudan asemesta käytetty vain tukiprofiilia, johon asiakas ripustaa itse oman kylttinsä. Kuva Hämeenlinnasta Antiikkimessujen rakennusvaiheesta.
 
Baaripöydät ja -tuolit
Asiakaspalvelu sujuu messuilla ja muissa tilaisuuksissa kätevästi seisomakorkeudella olevien pöytätasojen äärellä. Baaripöydän korkeus on 110 cm ja tuolin 70 cm. Varastossamme on noin 200 baaripöytää.
Tarjoilutiski Espoon Asuntomessujen ravintolassa 2006
 
Koti Sinulle-messut Töysän Tuurissa 2006
Ouluseutu Yrityspalvelut Oulun Suurmessuilla 2006
 
Ouluseutu Yrityspalvelut Oulun Suurmessuilla 2006
Viestimaa Oulun Suurmessuilla 2006
 
Ouluseutu Yrityspalvelut Oulun Suurmessuilla 2006
MSP Event Oy • Kiilletie 1 • 90620 OULU • puh. 010 6176 300 • email: info@msp.fi
intranet