YRITYSESITTELY  TUOTTEET  REFERENSSIT  TARJOUSPYYNTÖ  TILAUSLOMAKKEET  UUTISET  GALLERIA 
Aitatarjous
Pikatelttatarjous
Pressuhallit
Mobile Stage
MSP Facebookissa

MSP Event Oy Kuvagalleria - Tapahtumia ja tilaisuuksia

Klikkaa kuvat suuremmiksi.

 
Levi MC 2006, upea tunnelma
Perjantain kilpailun aikana satoi välillä lunta sankasti, mutta se ei latistanut tunnelmaa. Ihmiset nauttivat vauhdikkaasta kilpailusta, loistavista palveluista ja hyvästä seurasta. MSP:n aidat olivat jälleen takaamassa turvallisuutta ja järjestystä.
Levi MC 2006 , tunnelma korkealla
MSP:n pöydät ja penkit olivat jälleen pienessä mutta tärkeässä sivuosassa, kun tuhansiin nousseen katsojajajoukon perustarpeista pidettiin huolta. Alueen vessat, kulunohjaus ja ravintoloiden kalustus hoitui ammattilaisten voimin.
 
Levi MC, voittajat palkintokorokkeella
Levin MC 2006 sujui hienosti, vaikka Tanja ei aivan kolmen parhaan joukkoon yltänytkään. Kisoissa oli loistava tunnelma ja lappilainen vieraanvaraisuus sai paljon kiitosta. MSP oli kantamassa kortensa kekoon kisojen onnistumiseksi ja sai paljon kiitosta osuudestaan.
Telttakatos luo tunnelmaa
Pieneenkin tilaisuuteen saa ilmettä telttakatoksella. Vaikka sää suosisikin, niin katos kokoaa ihmiset yhteen ja luo puitteet tilaisuudelle. Ruoka- ja juomatarjoilunkin järjestäminen on turvallisempaa katon alla. Kuva Luhtitien Venetsialaisista 25.8.2006. Kyseessä on kadun asukkaiden yhteinen juhla, joka järjestetään nyyttäriperiaatteella vuosittain. Oulujoki luo juhliin upean tunnelman.
 
Elisan mökki Oulun Asuntomessuilla
MSP:n messumiehet rakensivat Elisalle raikkaan sinivalkoisen messumökin asuntomessujen näyttelyalueelle.
Ruokailulinjasta Oulun Asuntomessuilla
Kun suuri määrä ihmisiä pitää saada ruokittua nopeasti, ovat toimivat linjastot tärkeitä. Asuntomessuilla varauduttiin noin kahden tuhannen ihmisen päivittäiseen lounastarjoiluun pitkillä linjastoilla, jotka nopeuttavat palvelua ja vähentävät jonottamista.
 
Juha Kankkunen Bentleyn ratissa Oulussa 3.3.2007
Suomalaisen autourheilun legenda Juha Kankkunen esitteli osaamistaan suljetussa kutsuvierastilaisuudessa Oulussa. Upea Bentley kiisi jäällä maailmanennätysvauhtia. MSP:n tyylikäs 5 x 5-metrinen huvilateltta suojasi autoa ja kuskia varikolla.
Citymarketin harjakaiset Kaakkurissa 2004
Notkuuhan ne penkit raavaiden miesten alla, mutta kestävät kuitenkin. Metallirunkoiset ja puukantiset penkkimme ovat kooltaan 220 x 25 cm ja niissä on paikat kolmelle-neljälle ihmiselle. MSP:ltä löytyy myös pöytiä, mutta tässä on rakennettu juhlan henkeen sopiva pöytä maalipurkeista ja kovalevystä asiakkaan itsensä toimesta. Kuva: Kaleva.
 
Eput Raksilassa kesällä 2004
Eppu Normaalin sekä Timo Rautiainen ja Trio Niskalaukauksen suurkonsertti veti pesäpallostadionille noin 20 000 ihmistä. MSP toimitti paikalle satoja vessoja, tarjoiluteltat, miksausteltan, suoja-aitaa, mellakka-aitaa ja tarjoilutiskejä. Kalseasta ja kosteahkosta säästä huolimatta fanit nauttivat keikoista täysin siemauksin. Kuva: Kaleva.
Hempeä juhlateltan somistus
 
Eppujen konsertti Oulussa 2004
Hieno tunnelma, paljon väkeä eikä pieni sadekaan haittaa.
Penkit Tukholmassa kesällä 2004
MSP:n puupenkit ovat kätevä tapa tehdä väliaikainen katsomo.
 
Kärppäjuhlat Oulun torilla 2004
MSP:n aidat ja esiintymislava olivat merkittävässä roolissa, kun Oulun Kärpät juhli mestaruuttaan yhdessä faniensa kanssa keväällä 2004. Väkeä oli valtavasti, mutta turvallisuudesta ei tarvinnut tinkiä, sillä aidat kestävät isojenkin yleisöjoukkojen paineen.
Kärppäjuhlat Oulun torilla 18.4.2007
Eräiden arvioiden mukaan torilla oli 25.000 ihmistä juhlistamassa Oulun Kärppien suomenmestaruutta. Mikseritelttamme yleísömassan keskellä. Kuva: Kaleva.
 
Messumies Max
Yrityksemme todellinen monitoimimies on Max. Tässä 9-vuotiaana somistushommissa Karjalan Messuilla Joensuussa.
Kunkkarit Rovaniemellä 2004
Messukalusteista on helppoa rakentaa melkein mitä vain. Kuvassa Kuninkuusravien kulkuportti Rovaniemellä. Portin korkeus on 3 metriä ja kulkuaukon leveys 5 metriä. Rakenteena Consta System, turvallinen ja muunneltava elementtijärjestelmä.
 
Kunkkarit Rovaniemellä 2004
Kuninkuusravit keräsi Mäntyvaaraan reilut 47.000 kävijää. MSP toimitti paikalle muun muassa 150 vessaa, 90 metriä totolinjastoa, yli 100 metriä erilaisia muita linjastoja, 100 baaripöytää, lipunmyyntikopit, lipputangot sekä 3.700 neliötä telttoja.
Kunkkarit Rovaniemellä 2004
Upea sää helli ravikansaa ja tapahtuma onnistui loistavasti. Mäntyvaaran ravikatsomo on yksi maan parhaista ja väki viihtyi erinomaisesti. Sunnuntain lähtö numero 8 oli MSP:n oma lähtö ja toimitusjohtaja Jorma Karhapää ojensi voittajalle palkinnon yhdessä poikansa Nikolain kanssa.
 
Max Levi MC:ssä
Upea tunnelma, paljon lunta ja toimivat järjestelyt - siinä Levin taika!
Välineiden huoltotila Levi MC 2007
MSP:n teltat tarjosivat lämpimän ja mukavan paikan huippualpinistien välineiden säilytykseen ja huoltoon Levillä. Pienempi, 5 x 5-metrinen huvilateltta toimi eteisenä ja varsinainen huoltotila rakennettiin suurempaan telttaan. Teltoissa oli lattia ja väliseinin erotetut huoneet joka joukkueelle. Toteutus sai paljon kiitosta.
 
Kadunylitys, Luleåkalaset 2006
Luleåkalaset 2006
 
Mikael hoitaa, Luleåkalaset 2006
Luleåkalaset 2006
 
PKC Group Oyj:n 35-vuotisjuhlat
PKC:n juhlissa oli yhteensä yli 70 metriä tarjoilutiskiä, joka oli varustettu otsalaudalla ja varrellisilla halogeenivalaisimilla. Tiskien korkeus oli 100 cm ja syvyys samoin 100 cm. Juhlien ruokatarjoilusta vastasi Amica, jonka väki oli erittäin tyytyväinen kalusteisiin.
PKC Group Oyj:n 35-vuotisjuhlat
MSP vuokraa myös narikoita sekä palvelutiskejä. Yhden narikkaelementin koko on 53 x 103 x 220 cm ja siinä on 60 koukkua. Meiltä saa tarvittaessa myös narikkalaput, peilit, istuimet ja valaistuksen.
 
PKC Group Oyj:n 35-vuotisjuhlat
Tanssilattian päälle katettiin kutsuvieraspöydät noin 50 hengelle. Virallisen ohjelman jälkeen pöydät kasattiin tanssijoiden tieltä. Juhlassa oli noin 850 vierasta.
PKC Group Oyj:n 35-vuotisjuhlat
Teltan pääsisäänkäyntiin rakennettiin messukalusteista Tervetuloa-portti.
 
Ruissalossa 2007
Kuvat eiovät anna oikeutta Ruisrock-teltallemme, jonka koko hipoo jalkapallokenttää. Toinen pää teltasta on korotettu, jotta lavan tarvitsema tekniikka ja valot mahtuvat sisään. Sade koetteli Ruisrockia, mutta teltan ohjelmaa se ei haitannut. Pimennetty katto mahdollisti näyttävän valoshown ja lavan tapahtumat välittyivät takariviläisillekin screenin kautta heijastusten häiritsemättä.
 
Koti Sinulle -messut Töysän Tuurissa 2006
Espoon Asuntomessujen ravintola 2006
 
Kätevä tarjoilutiski Espoon Asuntomessujen ravintolassa 2006
Portti Koti Sinulle-messuilta Töysän Tuurista 2006
 
MB Actros on monikäyttöinen auto
Yhtä kuorma-autoistamme on mahdollista vuokrata myös esiintymislavaksi.
Oulu Inspiroi 17.2.2007
20 x 30-metrisessä juhlateltassa esiintyi muun muassa oululaisia bändejä. MSp toimitti teltan, kalusteet, lämmityksen, lavarakenteet ja backstagen.
 
Turva-aita Kärppien mestaruusjuhlissa 2007
Kärpät juhlistivat suomenmestaruuttaan 18.4.2007 Oulun torilla yhdessä kymmenien tuhansien faniensa kanssa. Kuvassa lavan eteen viritetty turva-aita heti pystyttämisensä jälkeen.
Suviseurat 2004
Suomen rauhanyhdistysten keskusliiton järjestämä Suviseurat on yksi kesän suurimpia yleisötapahtumia. Väkeä seura-alueella on yleensä noin 70.000. MSP on jo vuosien ajan toimittanut Suviseura-alueille vuokrakalusteitaan. Kuva: Kaleva
 
Tarjoilutiskit messukalusteista, Raahe-festivaalit 2006
TYöväen juhla Oulun torilla 2006
Oulun torin lava katettiin MSP:n telttakatoksella vappuna. Komeasti kaikui soitanta ja puheiden pito sujui vaikeuksitta.
 
MSP Event Oy • Kiilletie 1 • 90620 OULU • puh. 010 6176 300 • email: info@msp.fi
intranet