YRITYSESITTELY  TUOTTEET  REFERENSSIT  TARJOUSPYYNTÖ  TILAUSLOMAKKEET  UUTISET  GALLERIA 
Aitatarjous
Pikatelttatarjous
Pressuhallit
Mobile Stage
MSP Facebookissa

MSP Event Oy Kuvagalleria - Hallit ja sääsuojat

Klikkaa kuvat suuremmiksi.

 
Varastohalli Kiimingissä
Hallin koko on 10 x 20 m, räystäskorkeus 4 metriä ja harjakorkeus 5,80 m. Runko on alumiinia ja kankaat palo- ja UV-suojattua Dickinsonin tarpaulin-kangasta. Hallissa on kahdet liukuovet, kulkuaukon koko 5 x 4 m.
Varastohalli Kiimingissä
Halli on erinomainen vaihtoehto varastokäyttöön silloin, kun tontilla on tilaa muttei rakennusoikeutta. Hallin pystytys edellyttää yleensä vain toimenpideilmoituksen, mutta kannattaa tiedustella asia etukäteen oman kunnan rakennusvalvonnasta. Vaikka kyseessä on nk. väliaikainen rakenne, hallin käyttöikä lasketaan käytännössä kymmenissä vuosissa. Hallin jälleenmyyntiarvo on hyvä.
 
Suojassa vaihtelevalta säältä
MSP-halli on ratkaisu varastointi- ja suojaustarpeisiin siellä, missä kiinteän rakennuksen tekeminen ei onnistu. Rakenne on suunniteltu Eu-direktiivien ilmastoluokka 1:n vaatimusten mukaisesti ja kestää 0,75 Kn lumikuorman.
Liukuovi
Halliin on saatavissa liukuovia, sähköllä toimivia nosto-ovia sekä erillisiä käyntiovia. Liukuoven koko voidaan räätälöidä tarpeen mukaan. Tässä ovi on hallin sivulla, jolloin oven maksimikorkeus on sama kuin hallin räystäskorkeus. Hallin päätyyn voidaan sijoittaa myös korkeampia ovia.
 
Liukuovi hallin päädyssä
Päätyyn sijoitettava ajo-ovi voi olla huomattavastikin korkeampi, kuin hallin räystäskorkeus. Tässä hallin seinät ovat harmaat, kaikkiaan värivaihtoehtoja on kahdeksan: valkoinen, keltainen, punainen, vaaleansininen, tummansininen, tummanvihreä, harmaa ja musta.
Käyntiovi
Liukuovien lisäksi halliin kannattaa sijoittaa myös käyntiovi tai -ovia, jotka helpottavat hallissa työskentelyä.
 
MSP Event Oy • Kiilletie 1 • 90620 OULU • puh. 010 6176 300 • email: info@msp.fi
intranet